C.V.
(0180) 516 180 06 18 071 030 bas@basinfra.nl

C.V.: Over Bas Gijze

Het gezicht achter Bas Infra is Bas Gijze. Als calculator en werkvoorbereider heb ik veel ervaring opgedaan bij grote aannemersbedrijven en projectorganisaties. Los van mijn competenties heb ik een passie voor techniek en cijfers. Mijn heldere aanpak zorgt voor een resultaatgerichte leidraad door al mijn werk.

 

Gevoel voor calculaties

In dienst van verschillende bedrijven heb ik veel geleerd over het civieltechnische vak. Met die ervaring besloot ik in 2007 om mijn diensten als zelfstandig ondernemer aan te bieden. Met Bas Infra richt ik mij met name op de kostenkant van een werk. Mijn precisie en technisch inzicht zijn nuttige eigenschap bij deze dienstverlening.

 

Nooit uitgeleerd in civiele techniek

De wereld staat niet stil en daarom houd ik ontwikkelingen in mijn vakgebied nauwlettend in de gaten. Daar komt mijn achtergrond altijd goed bij van pas. Ik ben afgestudeerd HBO'er aan de Academie voor Bouw en Infra met als specialisatie Projectmanagement Infra (PMI).

 

Voor een compleet curriculum vitae nodig ik u van harte uit om mijn profiel op LinkedIn te verkennen. Daar vindt u een opsomming van de bedrijven waar ik mijn  deskundigheid op het gebied van calculaties in de praktijk aan te danken heb. Ook staan mijn diploma's van vele opleidingen op het gebied van grondwerken, wegen- en waterbouw vermeld.

Download hier het volledige C.V.:   

 

Referenties in beeld

Graag laat ik u zien aan welke projecten Bas Infra recentelijk gewerkt heeft.

> Bekijk nu mijn projecten

Copyright © 2022 Bas Infra. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Internetbureau Antum.